24 Σεπτέμβριος 2023


Σκοπός του κειμένου αυτού είναι να ενημερωθείτε για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας, ώστε να εξυπηρετηθείτε καλύτερα στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά μας.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΣΤΩΝ

Σαν χρήστες έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία σας, να προσθέσετε διαφορετικές διευθύνσεις αποστολής και χρέωσης των προϊόντων σας και φυσικά το δικαίωμα της επιλογής διαγραφής των στοιχείων σας από τα αρχεία μας. H Vantzos automotive engineering δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄αυτόν.

ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ & ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος της Vantzos automotive engineering , ή τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι τα Δικαστήρια.

ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ

Τα προϊόντα που πωλούνται από την Vantzos automotive engineering, είναι κατασκευασμένα για να διατεθούν στην περιοχή της Ευρώπης. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι τιμές για τους επισκέπτες μας εμφανίζονται χωρίς ΦΠΑ ενώ για τους εγγεγραμένους χρήστες με ΦΠΑ. Επίσης οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το κόστος αποστολής το οποίο υπολογίζεται κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της παραγγελίας.H Vantzos automotive engineering διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων της χωρίς προειδοποίηση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Η εξόφληση της παραγγελίας σας, μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους :
• Με αντικαταβολή: Πληρώνετε το ποσό την στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Οι παραδώσεις με αντικαταβολή γίνονται μόνο με Ταχυμεταφορέα (Γενική Ταχυδρομική) και υπόκεινται σε μικρή επιπλέον χρέωση. Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας αποστέλλεται μετά την κατάθεση του ποσού.

Οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι οι εξής:
ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ALPHA BANK - ΕΘΝΙΚΗ
Αριθμούς λογαριασμού για κάθε τράπεζα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Τρόποι πληρωμής της ιστοσελίδας μας.
Το ονομαστικό καταθετήριο (δηλ. η κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας) θα πρέπει να γίνει σε 5 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Μετά το πέρας του χρόνου αυτού, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτομάτως !

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  Η Vantzos automotive engineering σας προσφέρει τη δυνατότητα να ακυρώσετε μια παραγγελία η οποία έχει ήδη καταχωρηθεί. Αυτό μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:

1. Στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2. Στέλνοντας fax στο 2651031120
3. Τηλεφωνικά στο 2651028814

Η ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της. Δεν θα γίνεται δεκτή κάποια ακύρωση πέραν αυτής της στιγμής.

ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Κατόπιν συνεννόησης, η παραγγελία σας μπορεί να συνοδεύεται με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο πώλησης αγαθών. Το τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν στα σχόλια της παραγγελίας πριν την επιβεβαίωσή της, τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες καθώς και το ότι επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου.

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι άμεσα διαθέσιμα και η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, η παράδοσή τους θα γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που έχει παραγγείλει ο πελάτης δεν υπάρχουν στην αποθήκη μας, η παράδοσή τους θα γίνεται κατόπιν συννενόησης. Θα έχει βέβαια προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ή email για την πληροφόρηση του πελάτη για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Εάν δεν είναι δυνατόν να παραδώσουμε τη παραγγελία εντός του προκαθορισμένου χρόνου για λόγους ανωτέρας βίας, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικός ή μέσω email. Όλες οι παραγγελίες θα αποστέλλονται με ταχυμεταφορέα (courier) ή κατόπιν συνεννοήσεως με πρακτορείο μεταφορικής (για μεγάλο όγκο παραγγελίας).

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημά μας στην διεύθυνση:
Λεωφόρος Γράμμου 40
Ιωάννινα
45445

Βασική προϋπόθεση είναι η επικοινωνία μαζί μας για την διαθεσιμότητα του εκάστοτε προϊόντος.

Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Ο χρόνος έναρξης της αποστολής διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής της κάθε παραγγελίας και ορίζεται ως εξής:
• Εφόσον είναι αντικαταβολή, από την στιγμή που θα γίνει ηλεκτρονικά η αποδοχή από εσάς, της παραγγελίας σας.

• Εφόσον είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, από την στιγμή που θα κατατεθεί το ποσό. Στην περίπτωση απώλειας του δέματος κατά την διάρκεια της μεταφοράς του, ο πελάτης καλείται να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Courier. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα κόστη της αποστολής κατά τη διάρκεια της παραγγελία σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η Vantzos automotive engineering δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της. Αν για οποιοδήποτε λόγο αποσταλεί λάθος προϊόν ή το ίδιο το προϊόν δεν ικανοποιεί τον πελάτη, αυτός έχει το δικαίωμα επιστροφής του (εντός 10 ημερών από την αποστολή του και εφόσον δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του) και να πιστωθεί με την αξία του προϊόντος. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Σε περίπτωση λάθους αποστολής τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τη Vantzos automotive engineering. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από την εγγύηση καλής λειτουργίας του κατασκευαστή. Κάθε εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκαλούνται από κακή χρήση του προϊόντος ή υπαιτιότητα του χρήστη. Η διάρκεια της εγγύησης διαφέρει για κάθε είδος και ισχύει από τη ημερομηνία του τιμολογίου πώλησης του προϊόντος.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ
Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του ηλεκτρονικού καταστήματος της Vantzos automotive engineering, έχουν διαβαστεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής.

Συνεργείο αυτοκινήτων & αερίων καυσίμων

περισσότερα...

Διαγνωστικά εργαλεία αυτοκινήτων OBD2

περισσότερα...

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων γνήσια & aftermarket

περισσότερα...

Τεχνική εκπαίδευση & κατάρτιση

περισσότερα...

Νέο προϊόν

Νέο προϊόν

Διαγνωστικό εργαλείο iCarsoft i820

δείτε το

Νέο προϊόν

Νέο προϊόν

Παλμογράφος αυτοκινήτων CarScope Viso

δείτε το

Υπηρεσίες & προϊόντα

Υπηρεσίες & προϊόντα

Παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη

Αξιοπιστία

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Εδώ και δεκαετίες χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας

Υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη βασικού και εκτεταμένου επιπέδου.

Αποστολή

Αποστολή προϊόντων

Αποστολή προϊόντων την ίδια μέρα, με όποιο τρόπο επιλέξετε.

Εκπαίδευση

Τεχνικά σεμινάρια

Υπηρεσίες τεχνικής κατάρτισης και εκπαίδευσης επαγγελματιών