24 Σεπτέμβριος 2023

 

        

 

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ & ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

495€

AFTERSALE SERVICE ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 

– Ολοκληρωμένη εγκατάσταση υγραεριοκίνησης OPTIMA με 350 ευρώ προκαταβολή ΜΟΝΟ + 100 ευρώ τον μήνα ΧΩΡΙΣ πιστωτική κάρτα, ΧΩΡΙΣ τράπεζες. Εγγύηση 3 Χρόνια.

– Συμπεριλαμβανομένου το ΚΤΕΟ + την Διεκπεραίωση της ειδικής άδειας υγραερίου.

– DELIVERY παραλαβή παράδοση από τον χώρο σας Κατ’ εξαίρεση.

– Απόσυρση της παλιάς συσκευής.

Από 200 ευρώ προκαταβολή ΜΟΝΟ + 100 ευρώ τον μήνα στο συνεργείο. Χωρίς πιστωτικές κάρτες, Χωρίς τράπεζες!

Απέσυρε την παλιά σου συσκευή υγραερίου με το πιο εξελιγμένο σύστημα υγραερίου OPTIMA nano & expert Euro 6 προδιαγραφών, με παλμικά μπέκ σαν της βενζίνης και απαλλάξου μια για πάντα από τα προβλήματα των υποδεέστερων συστημάτων.

 

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί πιστοποιημένο συνεργείο υγραεριοκίνησης.

Η εγκατάσταση των συστημάτων γίνεται αφού ληφθούν υπ΄ όψιν όλες οι απαραίτητες παράμετροι που θα πρέπει να πληρούνται, ούτως ώστε με το τελικό αποτέλεσμα να διασφαλίζεται τόσο η ασφαλής λειτουργία του συστήματος σε κάθε περίπτωση, όσο και η απροβλημάτιστη χρήση του υγραερίου σαν εναλλακτικό καύσιμο της βενζίνης.

Παρέχουμε έλεγχο, συντήρηση (service), βεβαίωση για ΚΤΕΟ, για διάφορα συστήματα όπως:

LOVATO - AC STAG - KME MAGIC - OMVL AEB - LANDIRENZO OMEGAS - BRC

Για άλλους κατασκευαστές παρακαλώ ρωτήστε μας.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε κάποιους από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να μας προτιμήσετε για την εγκατάσταση του συστήματος υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας:  

Λειτουργούμε με νόμιμη Άδεια Λειτουργίας Συνεργείου Αερίων Καυσίμων και Άδεια Λειτουργίας Συνεργείου Αυτοκινήτων -με πολύχρονη τεχνική εμπειρία δεκαετιών στο θέμα αυτοκίνητο-  καθώς επίσης και με την αντίστοιχη Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος "Τεχνίτη συσκευών Αερίων Καυσίμων" και "Πτυχιούχου Μηχανικού Οχημάτων" όπως ορίζει ο Νόμος.

Τόσο η εγκατάσταση του συστήματος, όσο και ο προγραμματισμός του λογισμικού πραγματοποιείται από Πτυχιούχο Μηχανικό Οχημάτων Τ.Ε. με κατανόηση των παραμέτρων που άπτονται σε θέματα τήρησης των κανόνων ασφαλείας και αξιόπιστης λειτουργίας του συστήματος.

Παρέχουμε γραπτή εγγύηση που καλύπτει όλα τα επιμέρους εξαρτήματα του συστήματος, για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει μετά τη διασκευή του οχήματος.

Όλα τα διαθέσιμα συστήματα μας συνοδεύονται από πιστοποιητικά ασφαλείας χωρίς συμβιβασμούς σε ότι αφορά στην ποιότητα των υλικών και αποτελούν επώνυμα προϊόντα καταξιωμένων κατασκευαστών.

Όλες οι τελικές ρυθμίσεις του συστήματος πραγματοποιούνται στο δρόμο και κάτω από πραγματικές συνθήκες λειτουργίας στροφών και φορτίου του κινητήρα.

Παρέχουμε ασυναγώνιστες τιμές και δυνατότητα πληρωμής ακόμη και χωρίς χρέωση πιστωτικής κάρτας.

 

Για να πάρετε προσφορά για την εγκατάσταση συστήματος αερίου καυσίμου στο όχημά σας παρακαλώ συμπληρώστε και υποβάλετε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ ή κάνοντας κλίκ στην εικόνα

auto moto fix 1sm

     

     

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως και πριν πάρετε την απόφαση της εγκατάστασης κάποιου συστήματος υγραεριοκίνησης στο όχημά σας, θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

1. Το Lpg (Liquefied Petroleum Gas) ή Υγραέριο, επειδή καταναλώνεται σε αέρια μορφή και αποθηκεύεται σε υγρή μορφή υπό πίεση στη δεξαμενή, κάτω υπό ορισμένες και συγκεκριμένες συνθήκες θεωρείται ως εκρηκτικό μίγμα με τον ατμοσφαιρικό αέρα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να πληρούνται απαραιτήτως οι πιο κάτω προϋποθέσεις:

A. Tο συνεργείο (ο εγκαταστάτης) που θα επιλέξετε πρέπει απαραιτήτως να διαθέτει και να έχει αναρτημένη σε εμφανή θέση, Άδεια Λειτουργίας Συνεργείου εγκατάστασης συστημάτων αερίων καυσίμων (Υγραερίου), πιστοποιημένη από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Μεταφορών.

Β. Ο εγκαταστάτης μηχανικός πρέπει να διαθέτει Άδεια άσκησης επαγγέλματος με ειδικότητα "Τεχνίτη Συσκευών Αερίων Καυσίμων" και να είναι κατάλληλα καταρτισμένος εν γένει στο σύστημα που τοποθετεί.

Γ. Όλα τα επιμέρους εξαρτήματα  του συστήματος πρέπει να διαθέτουν τόσο Διεθνείς όσο και Εθνικές Πιστοποιήσεις Έγκρισης Τύπου κοινοποιημένες από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Μεταφορών.

Δελτία κοινοποίησης εγκρίσεων τύπου εξαρτημάτων LPG, πιστοποιήσεις και χώρα κατασκευής αυτών μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στην εικόνα του Υπουργείου.

yme logo

2. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Εάν δεν πληρούνται τα παραπάνω, η εγκατάσταση του συστήματος υγραεριοκίνησης στο όχημά σας αφενός μεν θα είναι παράνομη και αφετέρου δε, ενδεχομένως να είναι επισφαλής, δεδομένου ότι θα διενεργηθεί από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν πιστοποιηθεί από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για αυτού του είδους τη διασκευή.

3. Εάν πληρούνται οι πιο πάνω προϋποθέσεις μπορείτε να προχωρήσετε χωρίς κανένα ενδοιασμό στην διασκευή του οχήματός σας σε διπλού καυσίμου, χωρίς φυσιολογικά να σας προβληματίζει ούτε στο ελάχιστο το θέμα της ασφάλειας και της καλής λειτουργίας του συστήματος απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της χρήσης του υγραερίου ως εναλλακτικού καύσιμου της βενζίνης. Τεχνικά η ύπαρξη του συστήματος υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητο θεωρείται και είναι πιο ασφαλής απο αυτό της βενζίνης, γεγονός που πιστοποιούν παγκοσμίως όλοι οι αρμόδιοι Οργανισμοί σε θέματα ασφάλειας της κίνησης οχημάτων. Επιπρόσθετα με τον αριθμό των διαθέσιμων πρατηρίων υγραεριοκίνησης να αυξάνεται ραγδαία στην Ελληνική επικράτεια, το θέμα της διάθεσης του καυσίμου για το αυτοκίνητό σας δεν θα πρέπει να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την απόφαση της διασκευής.

 

Συνεργείο αυτοκινήτων & αερίων καυσίμων

περισσότερα...

Διαγνωστικά εργαλεία αυτοκινήτων OBD2

περισσότερα...

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων γνήσια & aftermarket

περισσότερα...

Τεχνική εκπαίδευση & κατάρτιση

περισσότερα...

Νέο προϊόν

Νέο προϊόν

Διαγνωστικό εργαλείο iCarsoft i820

δείτε το

Νέο προϊόν

Νέο προϊόν

Παλμογράφος αυτοκινήτων CarScope Viso

δείτε το

Υπηρεσίες & προϊόντα

Υπηρεσίες & προϊόντα

Παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη

Αξιοπιστία

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Εδώ και δεκαετίες χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας

Υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη βασικού και εκτεταμένου επιπέδου.

Αποστολή

Αποστολή προϊόντων

Αποστολή προϊόντων την ίδια μέρα, με όποιο τρόπο επιλέξετε.

Εκπαίδευση

Τεχνικά σεμινάρια

Υπηρεσίες τεχνικής κατάρτισης και εκπαίδευσης επαγγελματιών